KONTAKTY

Vinařství Pavel Hruška
čp. 705
696 71 Blatnice pod Sv. Ant.
tel: +420 602 751 424
napište nám

Úvod » BÍLÁ VÍNA » Vína přívlastková

BÍLÁ VÍNA / Vína přívlastková

 

Hrozny musí pocházet z jedné vinařské podoblasti, splňovat požadavky jakostního vína a jejich cukernatost musí být ověřena SZPI.

Kabinetní víno - cukernatost dosáhla min. 19° NM

Pozdní sběr - hrozny dosáhly min. 21° NM cukernatosti

Výběr z hroznů- cukernatost hroznů dosáhla min. 24°NM

Výběr z bobulí - hrozny dosáhly min. 27°NM

Ledové víno - vyrábí se lisováním zmrzlých hroznů sklizených při teplotě - 7 °. Získaný mošt musí dosahovat alespoň 27°NM cukernatosti.

Slámové víno - víno, vzniklo z hroznů dosoušených po dobu nejméně tří měsíců na slámě nebo rákosu. Získaný mošt musí vykazovat nejméně 27°NM cukernatosti.

 










naše cena 198 Kč

novinka


novinka



naše cena 156 Kč




naše cena 116 Kč








naše cena 186 Kč







novinka



naše cena 186 Kč




naše cena 186 Kč





novinka




novinka